A www.FenyvesAutó.hu Online alkalmazással azonnal böngészheti az aktuális terméklistát

Az alkalmazás három füllel rendelkezik. A 'Karosszéria' és a 'Cikkszám' fül regisztráció és bejelentkezés nélkül is használható.
A 'Rendelés' fül, csak regisztrált és a Fenyves Kft. által jóváhagyott felhasználók használhatják

Az alkalmazás fejlécében található a bejelentkezés és itt lehet regisztrálni is.

A láblécen található üzenetcsíkok az alkalmazás és a rendszer üzeneteit teszik olvashatóvá.
A lábléc copyright feliratára kattintva visszajelzés küldhető a Fenyves Kft. részére.
A fülek között a 'visszaút' az aktuális fülön lévő táblára kattintva és 'ESC' gomb nyomására lehetséges ha kompatibilis böngészőt használunk. Ha ettől eltérőt, akkor az egér használatával léphetünk a fülek között.

A 'Karosszéria'   fülön a típus kiválasztása a dupla klikk-el lehetséges. A kiválasztás megszüntetése a kereső sorra kattintva 'ESC' nyomásával, vagy  egyéb módon a sor törlését követően a sor mellett megjelenő frissítés ikonnal lehetséges.
A típus képeit a keresősor után megjelenő gépkocsi ikonnal tekinthetjük meg, amennyiben az nincs áthúzva.  A képek kattintással nagyíthatóak és a nagyítás kattintással bezárható. Ha az alkalmazás a típusra dupla kattintással nem, ugrik át a leszűrt cikkszámokra akkor ha megjelenik egy jobbra mutató zöld nyíl azzal elvégezhető a szűrés.

A 'Cikkszám' fül a fentiek analógiája szerint működik. A gépkocsi ikon megjeleníti az aktuális cikkszám típusmegnevezését, illetve a típus képét is  a piros sor után . Ha az összes típus között keresünk cikkszámot ezzel a gombbal lehet megtekinteni, hogy melyik karosszériához jó a talált cikkszám.
Az 'ajtót' szimbolizáló ikon ha nincs áthúzva akkor megjeleníthető e cikkhez kép is ha rákattintunk. A nagyítás a képre klikk-el lehetséges. Ha van kiegészítő információ a cikkszámhoz akkor egy sárga infócsík mutatja ezt.

Bejelentkezett felhasználó ezen a fülön dupla kattintással is használhatja a megrendelés, illetve érdeklődés funkciót, illetve a bal oldalon megjelenő ikonok ezzel a funkcióval egyenértékű megoldást kínálnak. A fejlécben a bejelentkezett felhasználónak megjelenik a kosár ikon amire kattintva beküldhetőek a rendelések a kosár jobb klikk-kel információt kaphatunk a kosárban lévőcikkek értékéről. A keresőmező jobb oldalán a bejelentkezett felhasználónak egy szkenner imitáció jelenik meg rákattintva a beszerzési bruttó ár jelenik meg

Az érdeklődések azonnal beküldésre kerülnek. A visszaigazolást egy képernyőfrissítés jelzi kb. 5 másodperc múlva. A rendeléseket minden esetben kézzel kell beküldeni, vagy a fejléc kosár ikonnal, vagy a 'Rendelés' fül kosár beküldés ikonjával a jobb alsó részen.
Ha egy rendelés nincs beküldve akkor át lehet váltani érdeklődéssé, illetve törölni is lehet.
A 'Rendelés' fülön megtalálható a rendelés státusza és egyéb fontos információ is a szállítással kapcsolatban.

Ha kérdése van vegye fel a kapcsolatot a Fenyves Kft-vel!